Termékinformációk

2015. január 28.

termekinfo_kesz.JPG

(Nagyításért kattints a képre!)

Anyag: Pamutvászon, wellsoft, 100% gyapjúfilc és pamutfonal.

Díszítés: Grosgrain szalagok, műanyag és textillel bevont gombok, 100% pamutcérna, hímzőcérna, textilbőr, fém kulcskarika és karabiner.

Leírás: Minden terméken található kézi hímzés (arc, szárny, ruházat). A kötött kiegészítők és ruhadarabok kézzel vannak kötve. Pöti kulcskarikával és karabinerrel együtt kapható. Döme egyedi elképzelés szerinti jelmezt kaphat, telefonon vagy levélben egyeztetünk róla (bajszos, mellényes, napszemüveges esetleg kalóz). Mici színe, wellsoft simizős betétje és a sál színe kívánság szerint (a kapható anyagokhoz igazodva) választható. Liza és Oliver ruhái divatosak, a kiegészítői lehetnek gombok, szalagok, övek, nyakkendők, három év alatti gyereknek nem ajánlom. Safi 100%-ban kézi varrással készült, az elkészítése egy kicsit időigényesebb. A keze mágneses vagy tépőzáras, amiben egy rá jellemző tárgyat tarthat, egyeztetés szerint. Böbe háta wellsoft anyagból készül, ideális kisgyerekeknek. A méretek hozzávetőlegesek, az anyag tulajdonságától is függnek.

A Galériában további termékeket találhatsz, amik nem állandóak, de ha megtetszik valamelyik, megrendelheted.

Tömőanyag: poliészter

Mosás: Minden termék mosható, a pamutvászon anyagok 40 fokon, a gyapjúfilcből készült anyagok inkább alacsonyabb hőmérsékleten tisztítandóak (bolyhosodás előfordulhat). Ajánlatos mosózsákban, vagy kispárnában elkülönítve mosni őket. Szárítógépben alacsony hőmérsékleten (65 fokon) száríthatóak, a töltőanyag természete miatt a termékek száradás után visszanyerik eredeti állapotukat. A tisztításukra a mosás egyéb általános szabályai is vonatkoznak (pl.: ne mossuk össze a különböző színeket).

Megrendelés menete: Válaszd ki a terméket és a méretet, találj ki egy színvilágot, és vedd fel velem a kapcsolatot. Szállítás postai küldeményként (ajánlott) előre fizetéssel. Az alábbi díjkalkulátor segít kiszámolni megközelítőleg a postai költséget, de előtte levélben egyeztetünk a pontos összegről. A megrendeléstől számítva kb. 5-7 nap alatt készül el. Ha már elkészült terméket választasz, azt az átutalás beérkezte napján postázom.

https://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/belfoldi_level_dij_kalkulator      

 pottyok.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nadalma.blog.hu/api/trackback/id/tr427118187
süti beállítások módosítása