Elkészült! Blogot írok. :)

2015. január 22.

 
image2.jpg

Varrok, Zsolti pedig fotóz, és kritizál…

Nagy szerencsém van, mert nagyon szereti, amiket varrok, van kedve vele órákat foglalkozni, mert ha rám lenne bízva a fotózás, akkor bajban lennék...

Amikor elkészülök egy darabbal, több szűrőn megy keresztül. Az első szűrő nyilván én vagyok, ha nekem nem tetszik valamiért, akkor nem érdekel, ki mit mond, a lakásból nem kerülhet ki az az állatka, vagy bármi.

A második szűrő Zsolti, ő simán megmondja, hogy ez ferde, az nem szimmetrikus, meg ilyenek, fotós szemmel nagyon törekszik a tökéletességre.  Ez nekem hasznos persze, de nem mindig örülök neki, ilyenkor néha az jön, hogy jó, akkor soha többé nem varrok, vagy soha többé ne fotózd le őket, vagy soha többé semmi. És utána nagyon jókat lehet röhögni.

image4.jpg

A harmadik szűrő Matyi (most 10 éves). Az ő véleménye nem igazán számít, mert elvakult rajongó. Mindig minden nagyon jó, és mindig mindent tartsunk meg, az ő szobája nyitva áll bármilyen varrományra. Az elrontott (ferde, kancsal, félresikerült) egyedek mind nála vannak, egy állatkórházat üzemeltet. (na jó, azért nincs olyan sok!)

Most tanulom a marketingezést, és az elsők között említik a jó termékfotót (bár azt eddig is tudtam). És érzem, hogy megfogtam az isten lábát Zsoltival minden tekintetben. Ő elsősorban természetfotós, szép eredményekkel, de ez majd legyen az ő blogjának a témája. :)

az_a_maci_nem_igazan_szimmetrikus_1_.pngPár fotót én is elkövetek, amikor hirtelen kell egy kép, mert mondjuk váratlanul odaajándékozom valakinek a terméket, de azok nem adják vissza az anyag szépségét (sem). Kedvencem egy olyan fénykép, amit nagy hirtelen a fényes fehér szekrényünk előtt követtem el, szerintem egész jó lett, a telefonommal csináltam, de ha jobban megnézzük, a legnagyobb dolog, ami látszik, az az én meztelen lábfejem az összes lábujjammal, amit csodálatosan visszatükröz a szekrény. Ezt nyilván nem raktam fel a blogra, és ez jól is van így. :)

 

pottyok.png

süti beállítások módosítása