Blogszépítőknek I. – Izgalmas betűk

2015. február 25.

blogkep.png

Akármilyen tartalmas is az, amit írsz, nem jut el olyan sok emberhez, amennyihez szeretnéd, ha nem illesztesz be érdekes képeket, nem használsz szokatlan betűtípusokat. Én legalábbis szívesebben kattintok olyan helyre, ahol valami izgalmasat látok. Sok időt pazarlok töltök dizájn elemek keresgélésével, az egyik kedvencem ez az oldal:

http://fontspace.com/

A legeslegjobb betűtípusokat találtam itt, bár egyeseknek közük sincs a betűkhöz, csak egyszerűen imádnivalóak. 

Nézzétek csak a Toy Train betűt, milyen jól lehet használni egy játékokkal foglalkozó bejegyzésben (csak ne akarjunk ékezeteket használni). A mozdony nagybetű.

macibetuk.png

A kedvenceim a zászlók, itt az ékezeteket is használhatjuk (KG A Little Swag):

zaszlobetuk.png

 Még több szépség a TOVÁBB gomb után

Tovább

Második táska – minek is? A Second bag története. Csak nőknek...

secondbag.png

mivagyunk.jpg

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, (szerintem úgy, ahogy én) de akármekkora táskát veszek a vállamra, valahogy mindig kerül a kezembe egy másik táska, szatyor, laptop táska, vagy legalább egy papírzacskó.

Egy ridikül retikül? mindig van nálunk, nőknél, ez alap. Kell az a másik táska a kezünkbe? Mondom a választ: kell. Körülnéztem az utcán, és azt láttam, hogy a nők mindig visznek valamit, a kor és a hely nem számít, tele vagyunk aggatva. 

Képek a TOVÁBB gomb után!

Tovább

Mit varrjak?

mit_varrjak---_3_.png

Kipróbáltam a varrásban pár irányt, amíg rájöttem arra, kitapasztaltam, hogy mi is az, amivel szívesen megyek tovább, amit magaménak érzek, és ami nektek is bejön. Varrtam oroszlánt, malacot, farkast, rókát, mosómedvét, macit, baglyot, cicát, és még isten tudja milyen állatot, nagy örömömet leltem benne, de rájöttem, hogy le kell nyesegetnem azokat, amiket nem tudok továbbfejleszteni, vagy épp nincs kedvem hozzá.

_mg_3266.jpg

Mivel épp márkaépítést tanulok, gyakorlok, tudatosan is elkezdtem gondolkozni azon, hogy mi maradjon. A macska az alap, ő marad, egy igazi szerelem, ráadásul olyan sok cicaalakot rajzoltam, mire létrejött ez az asszonyosan gömbölyű csípő, a kicsit csodálkozó naiv ábrázat, és szeretem is minden mozzanatát, amikor készítem.

Tovább
süti beállítások módosítása