Vásárlói vélemények

2018. március 04.

Nehéz eldönteni, hogy az alkotásnak melyik mozzanata áll hozzám a legközelebb, mert mindegyiknek megvan a maga nehézsége, öröme, hibalehetősége, de a végén mindig ott van a katarzis, a lényeg, amikor a termék megtalálja a gazdáját. Erről a folyamatról is szeretnék majd mesélni, hogy néz ki ez az én szemszögemből, úgyhogy egy következő bejegyzésem biztos erről fog szólni.

Táskáim és jószágaim célközönsége a nők és a gyerekek, akik köztudottan nem palástolják az érzelmeiket, az én nagy szerencsémre. :)

_77a1185.jpg

A megajándékozottak, vagy vásárlók már akkor megkezdik a lelkendezést, amikor felrakok valami újdonságot a facebook-ra. A „nekem is kell egy ilyen”, az az alap, minden nő szeretne minden táskát magáénak tudni, ennek gondolom evolúciós okai vannak, régen biztos jól jöttek volna ezek a szatyrok a gyűjtögetéshez.

Gyűjtögető pápua asszony gyermekével

http://tudasbazis.sulinet.hu/hu/tarsadalomtudomanyok/tortenelem/az-oskor-es-az-okor-vilaga/az-oskokor/nok-es-ferfiak-a-vadasztarsadalmakban

Azóta is szorgalmasan gyűjtögetünk, leginkább táskákat, cipőket, meg ilyen hasznos dolgokat. Folytatásért kattints a TOVÁBB gombra, itt jobbra!

Tovább
süti beállítások módosítása